Groenaannemerij
van BKgroen

Contact opnemen

Specialistische groenaannemer met duurzame totaalaanpak

In het bos liggen onze wortels. En nog steeds blinken we uit in grootschalige of gecompliceerde rooiprojecten.

De groenaannemers van BKgroen onderscheiden zich om te beginnen door specialistisch vakmanschap. Onze goed opgeleide vakmensen met geavanceerde apparatuur, zijn in staat om projecten, die veel van onze collega’s niet aandurven, tot een goed einde te brengen.

Opereren in de kleine ruimte, bijzondere veiligheidseisen die gelden bij het werken langs autobanen en spoorwegen, rooi- en snoeiprojecten langs de waterkant waarbij vanaf schepen moet worden gewerkt. Juist in dat soort gecompliceerde situaties blijken we steeds een betrouwbare partner voor organisaties als Rijkwaterstaat, Prorail, Waterschappen en gemeentelijke en provinciale overheid. En uiteraard werken we ook veelvuldig voor aannemersbedrijven.

De meerwaarde van BKgroen

Zeker zo belangrijk vinden onze opdrachtgevers de meerwaarde die ontstaat doordat we onderdeel zijn van BKgroen. Want dat biedt de zekerheid dat er niet alleen vakkundig wordt gerooid en gesnoeid, maar dat de vrijkomende houtstromen zo duurzaam mogelijk worden verwerkt. Dat totale proces hebben we in eigen hand. Zo profiteren opdrachtgevers maximaal van ons vakmanschap, onze ervaring en onze totaalaanpak.

  • Vellingswerk
  • Natuur- en landschapsbouw
  • Stobben
  • Chippen
  • Logistiek

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Contact