skip to Main Content

Specialistische groenaannemer met duurzame totaalaanpak

In het bos liggen onze wortels. Van oorsprong is BKgroen  een groenaannemersbedrijf. En nog steeds blinken we uit in grootschalige of gecompliceerde rooiprojecten. Maar de focus is verschoven.

De groenaannemers van BKgroen onderscheiden zich om te beginnen door specialistisch vakmanschap. Onze goed opgeleide vakmensen met geavanceerde apparatuur zijn in staat om projecten, die veel van onze collega’s niet aandurven, tot een goed einde te brengen. Opereren in de kleine ruimte, bijzondere veiligheidseisen die gelden bij het werken langs autobanen en spoorwegen, rooi- en snoeiprojecten langs de waterkant waarbij vanaf schepen moet worden gewerkt. Juist in dat soort gecompliceerde situaties blijken we steeds een betrouwbare partner voor organisaties als Rijkwaterstaat, Prorail, Waterschappen en gemeentelijke en provinciale overheid. En uiteraard werken we ook veelvuldig voor aannemersbedrijven.

Zeker zo belangrijk vinden onze opdrachtgevers de meerwaarde die ontstaat doordat we onderdeel zijn van BKgroen. Want dat biedt de zekerheid dat er niet alleen vakkundig wordt gerooid en gesnoeid maar dat de vrijkomende houtstromen zo duurzaam mogelijk worden verwerkt. Dat totale proces hebben we in eigen hand. Dan profiteren opdrachtgevers maximaal van ons vakmanschap, onze ervaring en onze totaalaanpak.

Groenaannemerij
Groenaannemerij
Back To Top